• Nyheder

Autocampere

AUTOCAMPERE

Som en nyhed til sæsonen 2020 starte vi op med udlejning af autocampere. pr. 1. marts 2020 står der 2 fabriksnye sunlight autocampere klar til sommeren.

Skynd dig hvis du og din familie/venner vil være de første!

Model: Sunlight XVT 69 L 2020

Pladser: 5 pladser og 5 sovepladser

Se meget mere om modellen her: https://www.sunlight.de/da/Modelserie/teilintegriert-xv/

Sunlight1

POLARIS ATV/UTV!

POLARIS ATV/UTV!

Polaris på forkant med nye regler for omklassificering af ATV køretøjer efter 1. september, intet problem for PolarisATV.dk

Efter 1. september har trafikstyrelsen lukket for at man kan omklassificere sin ATV til traktor. Det betyder, at ATV’er, som ikke kommer til DK med de rette EU godkendelser, ikke kan få nummerplader på. Polaris er på forkant, derfor vil de nye regler ikke ramme Polaris ATV’er.

Vi har naturligvis stadig mulighed for at sælge ATV’er med plader på som Traktor-Godstransport, dette er særdeles attraktivt for private, kommuner og entreprenører.  

Stig Møller udtaler: ”Vores ATV’er kommer til DK medEU-papirer på at de er Traktorer, de skal ikke omklassificeres da de i forvejen er Godkendt. Hos Polaris har vi folk som kontinuerligt er i kontakt med trafikstyrelsen. Vi følger med i deres lovgivning så vi kan være på forkant. Derfor vil vi hos PolarisATV.dk, også efter 1. september, kunne sælge ATV’er med de plader, kunden måtte ønske.” Han tilføjer ”Der kommer for øvrigt regelændringer på EU-godkendelserne i 2018, også dem er Polaris klar til. Og husk vores EL-Ranger er fortsat afgiftsfri som bil.”

Polaris ATV og UTV’er elektronisk begrænsede, det betyder en jævn gang også når topfarten nås.

Vi forhandler Piaggio Ape

Vi forhandler Piaggio Ape

Denne knallert må du køre uden kørekort, du har mulighed for varme, radio osv. Du har en god kørekomfort samt et rigtigt godt udsyn.. Kom ind i butikken og prøv en tur i denne.

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik